Η PLASTERM είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία από το 1977 και δραστηριοποιείται στο τομέα των πλαστικών σωλήνων, πλαστικών δεξαμενών και ειδικών αντικειμένων.

Πιο συγκεκριμένα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Νάουσα παράγουμε:

»  ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΒΡΩΣΙΜΗΣ ΕΛΙΑΣ
»  ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 
»  ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΕΩΣ 40.000 ΛΙΤΡΑ
»  ΚΑΔΟΥΣ ΕΛΙΑΣ
»  ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
»  ΒΥΤΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ
»  ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΠΑΖΩΝ
»  ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
»  ΕΥΚΑΜΠΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
»  ΚΟΡΔΟΝΙ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑΣ ( ΠΑΛΜΕΤΑΣ ) ΚΑΙ
»  ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αναμφίβολα θα μπορούσε να τοποθετηθεί στην πρώτη κατηγορία ως προς τα αναπτυξιακά της σχέδια αλλά και την προϊστορία της.

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα, όλα αυτά τα χρόνια, συγκεντρώσαμε το κέντρο βάρους των δραστηριοτήτων μας αφ' ενός στην ποιότητα των προϊόντων, που κατασκευάζουμε κατ' αποκλειστικότητα και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά και αφ' ετέρου στην υποδειγματική οργάνωση λειτουργίας της επιχειρήσεως μας, για την άρτια και ποιοτική παροχή υπηρεσιών και συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τα υψηλότερα STANDARDS ποιότητας σε συνδυασμό με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, γεγονός που εδραιώνει την εταιρεία στις πρώτες θέσεις προτίμησης στο τομέα μας.

Η PLASTERM εξασφαλίζει συμμόρφωση με τις παραπάνω απαιτήσεις ποιότητας μέσα από την οργάνωση της, σύμφωνα με τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας που εφαρμόζει και τα οποία είναι συμβατά με τα διεθνή πρότυπα ENISO 9001:2008. Ο τακτικός έλεγχος των δεξαμενών, που προορίζονται για την βιομηχανία τροφίμων, από το Γενικό Χημείο του κράτους επισφραγίζει την άριστη ποιότητα των δεξαμενών τροφίμων.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από την πληθώρα των πελατών μας, που μας έχουν εμπιστευθεί. Η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στα συστήματα σωλήνων και δεξαμενών, αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία των ίδιων των επιχειρηματιών κ.  Στέφανο Τζουβάρα και κ. Χρήστο Τζουβάρα, πλαισιωμένων από έμπειρα στελέχη της αγοράς για την καλύτερη, πληρέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εμπιστοσύνη των ειδικών στα προϊόντα της εταιρείας την καθιστούν υπόχρεη για την συνέχιση της ιστορίας της και στους νέους πελάτες, που πάντοτε θα έχει σαν σφραγίδα της την ποιότητα, τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και την άψογη συνεργασία.

Δεχόμαστε παραγγελίες για την παραγωγή εξειδεικευμένων πλαστικών προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας »

Δεξαμενές Νερού Νάουσα Δεξαμενές Πετρελαίου Νάουσα Δεξαμενές Τροφίμων Νάουσα Δεξαμενές Ελιάς Νάουσα Δεξαμενές Κατακόρυφες Στενές Νάουσα Δεξαμενές Οριζόντιες Φαρδίες Νάουσα Δεξαμενές Πυρασφάλειας Νάουσα Κορδόνι Δενδροκομίας Νάουσα Κάδοι Ελαίων και Σταφυλιών Νάουσα Λάστιχο Κήπου Νάουσα Υποστηρίγματα Φυτών Νάουσα Σωλήνες Άρδευσης Νάουσα Συλλέκτης Μπαζών Νάουσα Βυτία Ψεκασμού Νάουσα Πλαστικός Κλώβος Νάουσα Βαρελάκια Νάουσα

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα93559

Στοιχεία Επικοινωνίας

15ο χλμ Βέροιας - Σκύδρας, Νάουσα

2332043422   2332043423

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χάρτης - Φόρμα Επικοινωνίας

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τα υψηλότερα STANDARDS ποιότητας σε συνδυασμό με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, γεγονός που εδραιώνει την εταιρεία στις πρώτες θέσεις προτίμησης στο τομέα μας.